Sajtovi za online edukaciju

Današnji trend online edukacije popularizovao je ne samo klasične obrazovne sadržaje, već i kurseve, obuke, seminare, kouč-programe pojedinaca ili institucija. 

WebProfile tim se specijalizovao za izradu websajtova za ovu namenu sa ciljem da grupama i pojedincima omogući da svoje zamisli o online edukaciji lako sprovedu u delo. Ovakvi sajtovi su podjednako dopadljivi i administratorima/predavačima, koliko i samim njihovim posetiocima. 

 

Šta nude ovakvi sajtovi?

Ovakva vrsta sajtova omogućava lako snalaženje za administratore sajta, predavače, ali i za korisnike. Materijali, lekcije, poglavlja, testovi i kvizovi su uvek na dohvat ruke, a veoma lako se prati i napredovanje kroz edukaciju i ostale aktivnosti.

Sam vlasnik online edukativnog programa, kursa, obuke i slično odlučuje koji deo će biti vidljiv svima, a koje sadržaje mogu da vide samo registrovani korisnici. Na taj način može se steći profit, ali i pratiti broj polaznika, njihov napredak i slično.

Gotovo da nema materijala koji može biti postavljen. Bilo da su u pitanju tekstualni sadržaji, datoteke kao što su PDF i slično, grafici, mape, video (Youtube,  Vimeo…), slike, sve može biti deo sadržaja online edukacije.

Razmena informacija između administratora online edukacijskog programa i polaznika odvija se veoma brzo i transparentno. U svakom momentu moguće je postavljati pitanja, davati odgovore, komentarisati.

Isto tako, vrlo lako je implementirati grupu ili stranicu sa socijalnih mreža i komunikaciju nastaviti tamo.

Šta vam je potrebno?

Da bi ste i vi imali sopstveni sajt za online edukaciju, potrebno je samo da pripremite materijale i kontaktirate nas. WebProfile tim će se pobrinuti da vašem online edukativnom programu da savremen, praktičan i dopadljiv dizajn.

Ukoliko ste neodlučni po pitanju toga kako da uobličite svoje ideje u konkretne materijale, WebProfile vam nudi usluge i na tom polju. U saradjni sa snašim stručnim timom dolazimo do sadržaja koji su odgovarajući temi vašeg edukativnog programa. 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Detaljan opis svih usluga vezanih za izradu ovih sajtova i našu poslovnu praksu možete pročitati na Blogu u članku Sajtovi za online edukaciju.