WebProfile

LANSIRAJ SVOJ ONLAJN KURS,
SEMINAR ILI KOUČING PROGRAM

STARTUJ SADA!
SAJTOVI ZA ONLAJN EDUKACIJU
SAJTOVI DO
7 STRANA
SAJTOVI IZNAD 7 STRANA
CONTENT/SADRŽAJ ZA SAJTOVE

Webprofile tim vodi vas u svet poznatih i uspešnih!

Preduslov svakog dobrog poslovanja, predstavljanja svog brenda, ličnosti, delatnosti ili proizvoda je dobar websajt, koji vaš profil predstavlja širokoj publici.

WebProfile se bavi izradom sajtova različite tematike i namene. Nudimo već gotova dizajnerska rešenja, ali i mogućnost da klijent sam odredi kako će izgledati njegov sajt. Specijalizovani smo za izradu sajtova za online edukacije, kurseve, koučing programe, seminare i slično.

MI SMO OZBILJNI U POSLU

Odgovornost

MI SMO INOVATIVNI

Kreativnost

MI SMO POSVEĆENI

Kvalitet

Poptuna optimizacija: jedino što vam je potrebno

U vremenu velike popularnosti predstavljanja pomoću websajtova, nije uvek lako pronaći svoje mesto na internetu i postati “vidljiv” pretraživačima i budućim klijentima i saradnicima. Stoga je WebProfile razvio posebnu poslovnu strategiju kojom svojim klijentima pružamo mogućnost da u najkraćem mogućem vremenu osvoje internet-tržište i postanu deo velike zajednice sa svim svojim prepoznatljivostima. Predstavljamo vam osnovne korake u tom procesu, a ostale pojedinosti prilagođavamo individualnim profilima klijenata.

WebProfile izrađuje websajtove koji su responzivni – prilagođeni pregledu na svim uređajima (telefon, tablet, laptop, PC). Na taj način pokrivamo sve interesne grupe potencijalnih posetilaca.

O ma kakvom sadržaju da je reč, on je uvek organizovan tako da ne postoje prepreke u njegovom pregledanju, bez obzira da li je u pitanju tekst, slika, video, ili neki drugi format datoteke. Zato su čak i online edukacijski programi napravljeni tako da oni koji ih prate mogu to da učine sa bilo kog uređaja i sa bilo kog mesta, ne gubeći preglednost sadržaja.

Custom sajtovi su sajtovi koji se rade po zamisli klijenta i veoma malo ili nikako ne odgovaraju nekom postojećem rešenju po pitanju dizajna i funkcionalnosti. Kaže se da se rade “od nule”, što podrazumeva pisanje koda za njih od početka do kraja.  

Iako su ovakvi sajtovi mnogo ređi zbog velikog broja HTML rešenja i WordPress tema koje pokrivaju mnoge oblasti, ponekad postoji potreba napraviti nešto drugačije od svega što postoji. WebProfile tim spreman je i na taj izazov!

Iako naš tim u ponudi ima već gotova rešenja za određene vrste sajtova, naši klijenti uvek imaju mogućnost da odaberu detalje po svojoj želji. Najčešće je tu reč o paleti boja koja dominira na sajtu.  

Postoje neki standardi kada govorimo o rasporedu boja na sajtovima i njihovoj upotrebi u određenoj tematskoj oblasti. Međutim, WebProfile tim je veoma otvoren za namere i zamisli svojih klijenata i uvek se trudimo da iznađemo rešenje koje donosi maksimalnu satisfakciju našim klijentima.

Poznato nam je da dizajn sajta, ali i fotografije, privlače veliku pažnju posetilaca i nekada ih upravo ti elementi zadržavaju na nekom sajtu.  

WebProfile tim je i na tom polju dobro pripremljen. Sve fotografije za sajt odabiramo uz saradnju sa klijentima, a zatim ih optimizujemo i prilagođavamo za web. Ukoliko postoji potreba za posebnim pripremama nekih fotografija (često kod galerije proizvoda i slično), tu stupa na scenu naš stručnjak za fotografiju.

Mi smo tu da vam pomognemo u poslovanju

kONTAKTIRAJTE NAS!